Tattoo van algen crème

INGREDIËNTEN
100 gr. zeekraal
100 gr. wakame salade
4 el. mayonaise


Draai de zeekraal, wakame en de mayonaise met een staafmixer tot een gladde massa. Breng de sjabloon aan op het bord en smeer de algen crème met een spatel erover uit. Verwijder nu voorzichtig de sjabloon en maak het bord verder op.

Een sjabloon maak je eenvoudig van een siliconen bakmat. Je kunt met Google zoeken op een ‘Tribal Tattoo’ of je gebruikt letters, figuurtjes, het maakt niet uit, gewoon wat je leuk vindt. Print op het gewenste formaat en knip of snijd de vorm uit, plak deze vervolgens op de siliconenmat en snijd de vorm met een scherp klein mesje (scalpel) uit. Denk eraan dat je overal ‘verbinding’ hebt zodat je niet met losse stukjes komt te zitten want dat is niet werkbaar -> kijk op de tattoo hieronder, deze heeft 5 punten waar de cirkel aansluit.