Soort vlees | ℃ | °F | Dikte cm | Dikte inch | Tijd |
Duivenborst | 58 | 136,4 | 1 | 0,4 | 20 min |
Eendenborst | 57 | 134,6 | 2,5 | 1 | 60 min |
Eendenbout | 70 | 158 | 7 | 2,7 | 16 uur |
Fazantborst | 62 | 143,6 | 2,5 | 1 | 40 min |
Fazantbout | 76 | 168,8 | 5 | 2 | 12 uur |
Gans | 60 | 140 | 2 | 0,8 | 2 uur |
Ganzenlever | 58 | 136,4 | 2 | 0,8 | 20 min |
Kalkoenbout | 75 | 167 | 7 | 2,7 | 7 uur |
Kipfilet | 64 | 146,3 | 3 | 1,2 | 60 min |
Kippendij | 65 | 149 | 3 | 1,2 | 60 min |
Kwartel | 64 | 147,2 | 5 | 2 | 60 min |
Kwartelbout | 63 | 145 | 1 | 0,4 | 3 uur |
Parelhoen | 65 | 149 | 3 | 1,2 | 1,5 uur |
Patrijs | 56 | 132,8 | 2,5 | 1 | 25 min |