Soort vis | ℃ | °F | Dikte cm | Dikte inch | Tijd |
Coquilles | 52 | 122 | 1,5 | 0,6 | 40 min |
Forel | 52 | 125,5 | 2,5 | 1 | 25 min |
Garnaal | 54 | 129,2 | 2 | 0,8 | 25 min |
Heilbot | 55 | 131 | 2,5 | 1 | 30 min |
Inktvis | 77 | 170,6 | Groot | Groot | 5 uur |
Kabeljauw | 50 | 113 | 2,5 | 1 inch | 40 min |
Kreeft (confit) | 52 | 125,6 | 2 | 0,8 | 30 min |
Kreeft (staart) | 55 | 139,1 | 2 | 0,8 | 15 min |
Makreel | 50 | 122 | 2 | 0,8 | 20 min |
Rog | 55 | 131 | 2 | 0,8 | 15 min |
Roodbaars | 50 | 122 | 2 | 0,8 | 20 min |
Tonijn | 45 | 113 | 2,5 | 1 | 45 min |
Zalm | 50 | 122 | 2,5 | 1 | 40 min |
Zeeduivel | 48 | 118,4 | 2,5 | 1 | 18 min |
Zeewolf | 52 | 125,6 | 2,5 | 1 | 20 min |
Zalm | 50 | 122 | 2,5 | 1 | 40 min |
Zeeduivel | 48 | 118,4 | 2,5 | 1 | 18 min |