INGREDIËNTEN
- 400 gr. mini krieltjes
- 750m runderbouillon
- 1 el. Koreaanse chilipoeder
- 1 el. Gochujang chilipasta
- 250 gr. rundergehakt
- ½ courgette in blokjes
- ½ prei in ringen
- 2 teentjes knoflook
- 1 el. Saké
- 2 Lente-uitjes
- 1 rode peper
Breng de runderbouillon aan de kook en voeg de krieltjes toe met een flinke snuf zout.
Meng nu de sesamolie, chilipoeder, chilipaste, knoflook en het gehakt in een grote kom tot het helemaal goed met elkaar vermengd is – voeg dit aan de pan met de krieltjes toe en laat een minuut of 5 á 6 koken.Tussendoor goed roeren zodat het gehakt (rul) uit elkaar valt.
Voeg nu de courgette toe en laat deze een minuut of 3 meekoken. Doe je nu de rode peper, prei en sake in de pan en laat het nog even een paar minuten goed doorkoken koken.
Schep een kom vol en garneer met de bosui.