INGEDIËNTEN
4 ons biefstuk
IJsbergsla
1 rode paprika
1 rode ui
2 tl. gember geraspt/potje
200 gr. taugé
1 bakje Bimi
2 snackkomkommers
Sojasaus
2 lente uitjes
Snijd de komkommer in plakjes en de paprika in stukjes (verwijder eerst de zaadlijsten). Snipper de ui en bak deze in 3 el. olijfolie op een hoog vuur samen met de knoflook en 1 tl. geraspte gember in een wok tot ze glazig is. Voeg nu de paprika, komkommer, bimi, de taugé en 1 el. sojasaus toe en roerbak in ca. 3 minuten op een hoog vuur met 2 teentjes knoflook geperst. Snij de biefstuk in stukje en braad ze op een hoog vuur rondom bruin en 2 el. donkere sojasaus breng op smak met zout & peper. Voeg 1 tl. geraspte gember en 1 el. sojasaus toe en schep goed om. Laat het vlees even op een warm bord rusten. Snij de lente-ui in ringetjes en verdeel de ijsbergsla over vier borden. Verdeel ook het groentemengsel over de borden en lag hierop de stukje bief, strooi er de lente-ui overheen.