SOBA noedel maaltijdsalade

INGREDIËNTEN

 • 2 Potjes SOBA noodles
 • 250 gr. biefreepjes
 • 1 flesje Teriyaki woksaus
 • 1 komkommer
 • 2 mini paksoi
 • 150 gram peultjes
 • 2 lente-uitjes
 • 60 ml limoensap
 • 100 gr. koriander
 • 1 el. sambal badjak
 • 1 el. sojasaus Cashewnootjes
 • 2 teentjes knoflook
 • Mango blokjes

Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en blancheer de peultjes.
Roerbak de biefreepjes in en scheutje Teriyaki woksaus, zet apart. Schil een halve komkommer, verwijder de zaadjes en snijdt in halve maantjes. Snijdt de mini paksoy in kleine stukjes en de knoflook in dunne plakjes, hak de koriander fijn. Meng de sojasaus, limoensap en sambal tot een sausje/dressing. Mix alle ingrediënten in een grote kom, giet de saus erover en mix nog een keer goed. Top af met verse koriander,cashewnootjes en de blokjes mango.