
INGREDIËNTEN
- 1 el. worcestershiresaus
- 1 teentje knoflook
- 3 ansjovisfilets, uit blik
- 4 eetlepels mayonaise
- 25 gram pecorino of parmezaanse kaas
- 2 eetlepels natuurazijn
- Zwarte peper een snufje zout
- 500 gr kippendijfilet
- 4 eieren
- croutons
- 1 rode ui

Pel de knoflookteen en halveer deze. Doe alle knoflook samen met de ansjovisfilets, mayonaise, geraspte kaas en azijn in een hoge beker. Zet de staafmixer erin en mix de ingrediënten tot een gladde dressing. Breng op smaak met wat peper en eventueel een beetje zout. Proef de caesar salade dressing of hij op smaak is. Je caesar salade dressing is nu klaar om voor je caesar salade te gebruiken.
Braadt de in stukjes gesneden kippendijfilet krokant bruin. Maak de salade op naar eigen inzicht, leg hier de gebakken kip op en sprenkel hierover de dressing.