
INGREDIËNTEN
- 150 gr gerookte zalm
- 1 rol pizzadeeg
- 1 bosje dille
- 60 gr. Boursin
- 30 kappertjes
- 6 hardgekookte eieren
- 1 losgeklopt ei
- 1 tl. venkelzaad
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het deeg op een vel bakpapier uit en leg hierop de plakjes zalm. Meng vervolgens de boursin met de kappertjes en verdeel dit over de zalm (zie afbeelding)., strooi er de fijngesneden dille overheen, leg hierop de hardgekookte eieren en vouw de zalm er overheen.
Snijd met een scherp mes aan weerskanten van de rol 2cm brede reepjes en vlecht deze over de vulling. Knijp de uiteinden dicht en bestrijk met het losgeklopte ei. Strooi er zeezout overheen en de venkelzaadjes. Bak nu in ca. 35 tot 40 minuten in de oven. Laat afkoelen en snijd in plakken.