Roti kip met kouseband

INGREDIËNTEN
500 gr. kipfilet
1 ui fijngehakt
5 teentjes knoflook
450 gr. krieltjes
250 gr. kouseband
4 rotiplaat (toko)
4 el. Massala kerriepoeder
2 pepers Madame Jeanette
1 blikje tomatenpuree
500 ml, groentebouillon
1 zakje soepgroenten fijn
zwarte peper
4 hardgekookte eieren

Fruit de stukjes ui met de knoflook erboven uitgeperst tot ze glazig is, doe de tomatenpuree erbij en roer goed. Voeg nu de Massala toe en laat goed meebakken, maar blijven stevig roeren! Na een minuutje voeg je de stukjes kipfilet toe en de zwarte peper (naar smaak) en laat dit goed bakken, zonder dat het aanbakt, dus op matig vuur. Doe schuitje voor schuitje de bouillon erbij en blijf goed roeren en laat een minuut of 5 goed koken. Nu voeg je de krieltjes, de soepgroenten,de kouseband ( in stukjes van ca. 4 cm. gesneden) en de twee pepers toe en laat je het geheel een uur op een laag vuur sudderen. Prik véér je de pepers in de pan doet er met een vork gaatjes in. Doe na een half uur de eieren erbij en laat ze meekoken zodat alle smaken er mooi intrekken. Serveren met een Rotiplaat (pannenkoek/wrap).