Entrecote met broccoli en wasabi

INGREDIËNTEN
2 tl .wasabi
2 tl. geraspte gember
4 el. Tamari*
400 gr. entrecote*
360 gr. ramen noodles
2 tl. mirin
1 stronkje broccoli
300 gr paddenstoelenmix
1 halve courgette in palkjes
2 teentjes knoflook

  • ipv tamari lichte soyasaus
  • ipv entrecote, haasbiefstuk

Meng de wasabi, gember en 3 el. tamari, marineer hierin de biefstuk afgedekt in ca. 30 min. Verhit een grillpan en bak de entrecote in ca. 2 min. per kant en laat afgedekt 5 minuten rusten, snijd in plakjes.
Bereid de noedels volgens de verpakking, giet af en schep om met 2 tl tamari en de mirin. Roerbak de broccoli-roosjes in ca, 2 minuten op een hoog vuur en zet apart, bak vervolgens met een lepel extra olie de paddenstoelen in 2 minuten en voeg de knoflook toe en roerbak 30 sec. Doe de broccoli terug in de wok en roerbak nogmaals een minuut. Voeg nu de courgette en een el. tamari toe en omscheppend een minuut of twee roerbakken. Schep de noedels op de borden en verdeel er de groenten overheen, verdeel het vlees er over en serveer eventueel met nog wat extra wasabi.