Kip Cajun pasta

INGREDI√čNTEN           
300 gram Spirelli of Penne 
1 kipfilet 
2 tl. cajunkruiden 
Olijfolie
1 kleine ui 
2 teentjes knoflook 
1 gele paprika 
150 gram champignons
1 blokje kipbouillon 
400 ml water door de pasta.
Parmezaanse kaas

Snijd de kipfilet eerst in blokjes en kruid met een theelepel cajunkruiden. Snipper de ui en pers de teentjes look uit. En snijd de paprika in reepjes en de champignons in schijfjes. Fruit de ui dan even met wat olijfolie in een pan. Doe hier de kip bij en bak gaar. Gooi de paprika en champignons erbij en bak kort (de stukjes gebraden kip kunnen hier bij). Doe er dan de ongekookte pasta bij en het bouillonblokje, het water en 1 theelepel Cajunkruiden. Meng goed en breng aan de kook. Giet de room erbij en laat zonder deksel koken tot de saus geabsorbeerd is Haal de pan van het vuur en roer er de Parmezaanse kaas 250 ml room (naar smaak) door.