
INGREDIËNTEN
300 gr. zeevruchten
400 gr. kabeljauw
8 grote gamba’s
20 grote garnalen
2 kleine baby inktvisjes
1 winterwortel in plakjes
1 ui in ringen gesneden
250 gr. paddenstoelenmix
1 groene paprika in reepjes
1 rode paprika in reepjes
2 baby paksoi
½ courgette in reepjes
¼ Chinese kool
1 pakje Shirataki Noedelss (kan je bij iedere goede toko kopen)
1 pakje Enoki padenstoelen
1 Itr. vis bouillon
Snijd de groente klein zoals op de afbeelding en rangschik alles ingrediënten in een ruime (lage) pan. Verwarm de bouillon tot deze kookt en schenk over de ingrediënten in de pan. Breng op smaak met wat zout & peper en een el. sojasaus. Laat op een laag vuur ca. 20 minuten stoven tot alles gaar is. Leg als laatste de Enoki padestoelen er bovenop en serveer direct.