Noedels met reepjes biefstuk

INGREDIËNTEN
400 gr. broccoli
4 lente-uitjes
3 kleine paksoi
2 é 3 teentjes knoflook
400 gr. biefstuk(reepjes)
180 gr. mie
80 gr. cashewnoten
2 tl. sambal
8 el. lichte sojasaus

Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes. Maak de lente-uitjes schoon en snij in schuine ringetjes. Verwijder indien nodig de buitenste bladeren van de paksoi en snijd de steel-
aanzet er af. Was de paksoi en lat uitlekken. Pel en snipper de knoflook, dep het vlees droog en snij in reepjes. Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Rooster de cashewnootjes in een droge wok tot ze mooi verkleuren en neem uit de pan. Verhit nu 2 el. olie in de pan en bak de biefreepjes op een hoog vuur bruin in 1 tot 2 minuten. Breng op smaak met zout & peper… neem uit de pan. Verhit 2 el. olie in dezelfde pan met het bakvet en roerbak er de broccoli ca. 4 minuten in. Voeg de paksoi toe
en bak nog een minuut of 2 mee. Voeg nu de sambal, lente-ui, knoflook en 8 el. sojasaus toe en breng het geheel aan de kook. Roer het vles en de mie en de cashewnoten er doorheen en verwarm het geheel. Breng eventueel nog op smaak met wat sambal en/of sojasaus